Welkom!
Cedric Mardonstraat 12, 7035 BA Kilder
Bel vrijblijvend0633805298

Over mij

Over mij

Welkom op mijn website!

Ik ben Margriet Schmidt, 49 jaar en woonachtig in Kilder. Naast mijn baan als groepsbegeleider binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg ben ik kindercoach. Daarnaast ben ik moeder van 2 kinderen, een meisje van 16 en een jongen van 14 jaar.

De opleiding tot Kindercoach heb ik gevolgd bij Sonnevelt opleidingen en is de beste beslissing ooit geweest!

Met al mijn ervaringen vanuit mijn eigen jeugd en welke betekenis dit heeft gehad voor mijn verdere leven zoals de keuzes die ik gemaakt heb en beslissingen die ik heb genomen op welk vlak dan ook, wil ik andere kinderen op weg helpen. Graag bied ik bij problemen ondersteuning en inspiratie zodat het kind en de ouders weer verder kunnen. Dit kunnen grote maar ook kleine problemen zijn. Overal is een oplossing voor en daar kan ik je bij helpen!

Ik ben objectief, zonder oordeel en kijk naar oplossingen en stel niet het probleem centraal. Wat heb jij nodig? En wie of wat kan jou daar bij helpen? Dat zijn o.a. vragen waar we mee aan de slag gaan in een omgeving waar jij je prettig en veilig kunt voelen, waar jij mag zijn wie je bent of wie je wilt zijn!

Ik ben er namelijk van overtuigd hoe eerder je de “koe bij de horens vat”, hoe prettiger en fijner jij je gaat voelen en hoeveel profijt je daar in je verdere leven van kunt hebben.

En daar komt dan ook mijn slogan vandaan:  

Een lente per jaar, en in het leven slechts een jeugd…

 

Om kwaliteit te waarborgen ben ik lid van Stichting Adiona. Dit is een beroepsorganisatie voor professionals binnen de vakgebieden kindercoaching en kinderyoga. Een aantal keren per jaar vinden er inspiratiedagen plaats en organiseren ze diverse workshops.

Als kindercoach zal ik alles in het werk stellen om uw kind goed te begeleiden. Echter kan het voorkomen dat u toch een klacht heeft. Wanneer uw kind rechtstreeks in zijn belang is getroffen door een handeling van mij, kan over die handeling een klacht worden ingediend door u als ouders/verzorgers. Wanneer u uw klacht met mij communiceert, zal ik uiteraard mijn best doen om voor u en voor mijzelf tot een bevredigende oplossing te komen.

U kunt, omdat ik ben aangesloten bij Stichting Adiona, wanneer wij er samen niet uit komen een beroep doen op de onafhankelijke klachtenfunctionaris van deze stichting. Voor meer informatie klikt u hier voor het klachtenreglement. 

Ik ben als kindercoach bekend met de Wet op de meldcode kindermishandeling en zal hier indien nodig naar handelen.

Kindercoaching Ik ook! staat ingeschreven bij de KVK onder nr:71245855.